Alt text

Impregneeroutlet, dé impregneermiddelenleverancier van Nederland!

Welkom bij Impregneeroutlet, de online impregneermiddelen leverancier. Wij streven naar een aanbod van hoogwaardige gevelreinigings- en impregneerproducten die aansluiten bij de wensen van de professionele vakman en de slimme doe-het-zelver.

Impregneeroutlet heeft voor haar bouwgerelateerde producten bewust gekozen voor de verkoop van onder anderen Remmers en Saint-Gobain Weber Beamix impregneerprodukten. Niet alleen omdat het merendeel van de Nederlandse vaklieden met deze kwaliteitsproducten werken, maar ook omdat wij vinden dat uw gevel te waardevol is om mee te experimenteren. De impregneermiddelen van Remmers en Saint-Gobain Weber Beamix bieden eenvoudigweg de hoogste waarde voor uw geld. 

Impregneeroutlet acteert daarmee als een aanbieder die zowel aan zakelijke als particuliere klanten kan leveren; en dat terwijl we streven naar de laagste prijzen.

Wij kiezen er om dezelfde reden voor om het impregneermiddel assortiment smal en gericht te houden. Wanneer u impregneerproducten mist, laat het ons gerust weten en wij komen bij u terug met een passende aanbieding.

NIEUW: maak eenvoudig uw productkeuze met behulp van de Impregneeroutlet productselector

Onze 5 garanties:

► Laagste prijsgarantie.
► Betrouwbare levertijden.
► Nieuwe impregneermiddelen van recente productiedatum.
► Gegarandeerde kwaliteit.

► Direct advies.


U kunt bij ons natuurlijk ook telefonisch of per email op info@impregneeroutlet.nl bestellen! Informeer  naar de aantrekkelijke kortingen bij grotere afnames of voor zakelijk gebruik. 

Bezoek ons ook op facebook: www.facebook.com/impregneeroutlet.

Bestsellers

Foto Omschrijving Prijs
Actie Funcosil SNL met rugspuit Funcosil SNL (30 liter)
Funcosil SNL is een populair hydrofoberend impregneermiddel. De geteste werking van meer dan 10 jaar maken Funcosil SNL tot een gewild product. Nu tijdelijk met gratis rugspuit!
Klik hier voor meer informatie
249,95
Per stuk
Aantal:
Plastificeerder Plastificeerder (2 kg)
Zeer effectieve, goed werkzame plastificeerder/verdichtingsmiddel voor alle soorten beton, waaronder aanrechtbladen en andere betontoepassingen (o.a. gewapend beton en voorgespannen beton, hoogsterkte
Klik hier voor meer informatie
16,50
Per stuk
Aantal:
Funcosil FC 15 liter Funcosil FC impregneercreme - 40% werkzame stof! (15 Liter)
Let op: dit product is vervangen door emmers van 12,5 liter en is niet meer verkrijgbaar. U vindt dit produkt onder aan deze pagina.
Klik hier voor meer informatie
379,95
Per stuk
Aantal:
Funcosil SNL New Funcosil SNL (10 liter)
Funcosil SNL is een populair hydrofoberend impregneermiddel voor baksteen, kalkzandsteen, minerale stuclagen, gasbeton etc. Een gewild produkt met een geteste werking van meer dan 10 jaar.
Klik hier voor meer informatie
88,95
Per stuk
Aantal:
Kiesol C 5 liter Kiesol C (5 liter)
Kiesol C is een effectief middel tegen optrekkend vocht.
Klik hier voor meer informatie
274,95
Per stuk
Aantal:
Kiesol-C-(550-ml) Kiesol C (550 ml)
Kiesol C is een effectief injectiemiddel tegen optrekkend vocht. De 550 ml verpakking wordt geleverd als worst inclusief handige injectieslang voor het eenvoudig inbrengen van het impregneermiddel.
Klik hier voor meer informatie
79,50
Per stuk
Aantal: