Alt text

Graag laten wij u hierbij de mogelijkheid tot het delen van uw ervaringen over Impregneeroutlet.nl. Andere klanten zullen zo ontdekken welke kwaliteit zij van ons mogen verwachten. 

erichkruse@web.de - 08/07/2019 om 16:13

Ich bin mit der Lieferung sehr zufrieden, habe die Ware jedoch noch nicht verarbeiten können
Auf jeden Fall war die Ware gut und sicher verpackt.

Manfred F. - 13/06/2019 om 12:43

Ich bin mit der Lieferung sehr zufrieden, habe die Ware jedoch noch nicht verarbeiten können

K.J. van der Zwan - 12/06/2019 om 19:22

Top product, top website, top leverantie. In een woord: uitstekend.

KJ - 04/06/2019 om 11:05

Tx.
Een tevreden klant ��.
KJ

Fewo Bönisch - 22/05/2019 om 11:11

netter Kontakt, schnelle Lieferung von Markenprodukten,
gutes Preis - Leistungsverhältnis, immer gern wieder

D. Reimer - 17/05/2019 om 22:20

Sehr zufrieden, Danke. Werde weiter empfehlen.

Stephan - 09/05/2019 om 18:35

Superschneller Versand und unschlagbarer Preis. Alles bestens

Walter - 03/04/2019 om 16:04

Beste, ben tevreden over de bestelling en levering.

Walter van de Laar - 27/02/2019 om 09:07

Goed geadviseerd, goed meegedacht over de levertijd, zeer tevreden!

Reactie Impregneeroutlet:
Beste heer van de Laar,

Soms zijn dingen gemakkelijk op te lossen en doen we het ook. Ik hoop dat u veel plezier met de gekochte Kiesol C gaat hebben en dat het vochtprobeem kan worden opgelost.

Jan Overtoom - 12/01/2019 om 21:18

Door weeromstandigheden nog niet toegepast.
Levering en levertijd O.K.
Zat netjes in een doos.
Als het resultaat van impregnatie goed is zal ik dit ook bij bekenden en familieleden bekend maken.

Reactie Impregneeroutlet:
Beste heer Overtoom,

Bedankt voor deze tweede review.
Blij dat u tevreden bent. En dat u anderen langs stuurt, natuurlijk altijd welkom ;-)

Bischoff, Wolfgang - 08/01/2019 om 14:33

Alles hat wie beschrieben funktioniert, vielen Dank! :-)

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Herr Bischoff,

Das lesen wir immer gerne. Wir haben vor das es immer klappt!
Viel Erfolg mit Ihrem Ankauf.

J.O. - 04/01/2019 om 08:15

De bestelling van mijn impregneervloeistof is snel en tot tevredenheid geleverd.
Ik hoop dat de vochtdoorslag in de muur na toepassing van het product snel is opgelost.

Reactie Impregneeroutlet:
Beste J.O.,

Bedankt voor uw beoordeling.
Sterren zeggen iets; belangrijker is dat u het product succesvol kunt verwerken en het vochtprobleem wordt opgelost. Houdt u ons op de hoogte?

Marco U. - 10/12/2018 om 09:14

Toller Preis, schnelle Lieferung, gut verpackt - vielen Dank.

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Marco,
Das gute Kontakt vorher und die Abwicklung hat uns sehr gefreut. Vielen dank und viel Spass mit die Funcosil FC.

Tom Vocke - 09/11/2018 om 17:06

Voor een beton-aanrecht project vergeten plastificeerder te bestellen. Ik kon op de valreep langskomen, heel erg vriendelijk afgehandeld.

Reactie Impregneeroutlet:
Beste heer Vocke,

hartelijk dank voor de geplaatste sterren en de geuitte lof. Als webshop zijn er erg flexibel in onze openingstijden. Na een belletje of emailtje is alles mogelijk. Succes met uw aankoop!

Peter en Karin Korsten - 23/10/2018 om 15:37

Super service en topkwaliteit producten.
Alles volgens afspraak geleverd en konden het teveel gewoon retourneren.
In een woord:
T O P

Reactie Impregneeroutlet:
Beste Karin en Peter,

bedankt voor de leuke feedback. Het was fijn jullie advies te kunnen geven en om de bijbehorende produkten te mogen leveren. Plastificeerder is een veelgebruikt produkt voor aanrechtbladen. Een mooie keuken gewenst!

Jac Peeters - 08/10/2018 om 23:30

Product correct en goed verpakt geleverd

Reactie Impregneeroutlet:
Beste heer Peeters,
Hartelijk dank!!

Wim Van der Steen - 30/08/2018 om 21:00

Zo snel als mogelijk geleverd, compleet en intact. Duidelijke website, vlotte betaling.
Goed product.

Reactie Impregneeroutlet:
Beste heer van der Steen,
dank voor het prettige contact en de positieve beoordeling. Zegt het voort...

Olaf Oehmigen - 30/08/2018 om 13:36

Kann diesen Shop auf jedenfall weiter empfehlen , super schnelle Lieferung , und unschlagbarer Preis.

Reaktion Impregneeroutlet:
Gutentag Herr Oehmigen.
Ihre Bewertung freut uns; wir streben danach die beste Produkten für die günstige Preise liefern zu dürfen.

Johan van Zwam - 23/08/2018 om 09:44

Ik ben zeer tevreden over de bestelling snel goed verpakt goed bruikbaar ,dus tot noch toe zeer tevreden ,over de kwaliteit zou ik pas na een paar jaar kunnen vertellen als hij zijn werk doet wat het moet doen!!

Gerda Das-Schotanus - 23/08/2018 om 09:44

Snelle levering en op tijd bezorgd.
Ook fijne korting op het product :-)

Reactie Impregneeroutlet:
Beste mevrouw Das-Schotanus,
hartelijk dank! Zoals u ziet levert Impregneeroutlet snel en tegen de laagste prijs. Succes met uw aangekochte Weber produkt.

 
Pagina 1 van 5