Alt text

Graag laten wij u hierbij de mogelijkheid tot het delen van uw ervaringen over Impregneeroutlet.nl. Andere klanten zullen zo ontdekken welke kwaliteit zij van ons mogen verwachten. 

Tom Vocke - 09/11/2018 om 17:06

Voor een beton-aanrecht project vergeten plastificeerder te bestellen. Ik kon op de valreep langskomen, heel erg vriendelijk afgehandeld.

 outlet@vocke.tv   
Peter en Karin Korsten - 23/10/2018 om 15:37

Super service en topkwaliteit producten.
Alles volgens afspraak geleverd en konden het teveel gewoon retourneren.
In een woord:
T O P

Jac Peeters - 08/10/2018 om 23:30

Product correct en goed verpakt geleverd

Wim Van der Steen - 30/08/2018 om 21:00

Zo snel als mogelijk geleverd, compleet en intact. Duidelijke website, vlotte betaling.
Goed product.

Olaf Oehmigen - 30/08/2018 om 13:36

Kann diesen Shop auf jedenfall weiter empfehlen , super schnelle Lieferung , und unschlagbarer Preis .

Johan van Zwam - 23/08/2018 om 09:44

Ik ben zeer tevreden over de bestelling snel goed verpakt goed bruikbaar ,dus tot noch toe zeer tevreden ,over de kwaliteit zou ik pas na een paar jaar kunnen vertellen als hij zijn werk doet wat het moet doen!!

Gerda Das-Schotanus - 23/08/2018 om 09:44

Snelle levering en op tijd bezorgd.
Ook fijne korting op het product ��

Albert Knapp - 23/08/2018 om 09:44

Bin bisher sehr zufrieden. Immer schnelle problemlose Lieferungen

Armin aus dem Norde - 02/07/2018 om 14:33

Es super hat geklappt, meine Sonderwünsche wurde sofort erfüllt.

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Armin aus dem Norde,

Das ist Ja Super, das zu lesen. Es hat uns recht sehr gefreut mit Ihnen Geschäft zu machen und Ihre Wünschen entgegen zu kommen.

wk - 04/06/2018 om 09:12

Snelle levering, goede prijs. Tevreden met de afhandeling. Aanbevelenswaardig!

Reactie Impregneeroutlet:
Beste wk,

Kijk, daar doen we het voor. Tevreden klanten die we met een snelle service en passende condities van dienst mogen zijn. Erg blij mee!

M. aus dem Münsterland - 04/06/2018 om 00:04

Hallo nach Holland,
hat prima geklappt,
Danke gerne wieder
M.

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo M,

Wir lieben es wenn es klappt und wir wünschen Sie ein Imprägnierte Sommer!

John - 02/06/2018 om 11:35

Snelle levering op de zaterdagochtend en persoonlijk bezorgd, met gratis rugspuit en advies, supersympathiek!

Reactie Impregneeroutlet:
Beste John,

Bedankt voor de review! Het is altijd prettig om de klant zelf even te spreken en advies te kunnen geven. Met name op een lichtgekleurde en poreuze gevelsteen als de uwe gaat u profijt hebben van het impregneren.
Nogmaals dank!

Johan - 24/05/2018 om 20:46

Goed product zeer goede communicatie
Snelle levering als ik weer wat nodig heb bestel ik dat bij jullie

Reactie Impregneeroutlet:
Beste Johan,

Hartelijk dank voor het gestelde vertrouwen. We zijn blij dat we na overleg een impregneermiddel konden leveren met een gegarandeerde lange houdbaarheid zodat u het ook na de verbouwing nog kunt gebruiken.

Nogmaals dank voor het prettige contact!

Nikolaus H. aus Bayern - 19/05/2018 om 09:21

Schnelle und korrekte Lieferung. Guter Preis. Sehr freundlicher und hilfsbereiter Kontakt bei allen An- und Rückfragen.
Kann ich ruhigen Gewissens nur weiter empfehlen.
Werde jederzeit dort wieder bestellen.

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Nikolaus aus Bayern,

Vielen dank für die verschiedene und sehr freundliche Kontakten, die Abstimmung über die Lieferung und das Vertrauen in unseres Team!

Schönes Wochenende und viel Erfolg mit die gekaufte Remmers Produkte.

Roland aus Norddeutschland - 13/05/2018 om 09:06

Schnelle Lieferung, gutes Preis/Leistungsverhälnis, sofortige Antwort auf meine Fragen, korrekte Abwicklung, absolut empfehlenswerter Shop, jederzeit wieder

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Roland,

Vielen dank für das Teilen von Ihre Erfahrungen. Wir schätzen das gute Kontakt und die möglichkeit, Sie mit die Remmers Qualitätsware zu beliefern sehr! Viel Erfolg.

Robert - 24/04/2018 om 14:32

Snelle reactie op alle vragen, goed contact. De prijzen zijn zeer concurrerend. Mijn bestelling werd snel en degelijk verpakt geleverd. Ga zo door!

Reactie Impregneeroutlet:
Beste Robert,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Daar zijn we blij mee. Zoals u zelf aangeeft streven we ernaar onze produkten met een de beste kwaliteit en voor een goede prijs aan te bieden. Dat snelle reactietijden en service daarbij behoren, spreekt voor ons van zich.

Chris - 06/03/2018 om 07:41

Was allemaal prima in orde.

Reactie Impregneeroutlet:
Beste Chris,
Hartelijk dank!!

Sabine Plachetka - 13/10/2017 om 22:38

Sehr schnelle Lieferung, super netter Kontakt, sehr weiter zu empfehlen, gerne wieder.

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Sabine,
sehr gerne gemacht und immer wieder!

Erik Megens - 12/10/2017 om 22:39

S’avonds laat besteld. Meteen de volgende ochtend een bericht dat de levering dezelfde dag nog plaatsvindt. "Ik kom zelf de bestelling persoonlijk brengen”. Samen met zijn dochter op het afgesproken tijdstip de spullen geleverd. Fantastisch! Waar kom je zo’n service en persoonlijke benadering nog tegen. Klasse. Peter, bedankt voor alles. Nu kan ik dit weekend al aan de slag. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.

Reactie Impregneeroutlet:
Hallo Erik,

Wat laat onze reactie op uw beoordeling. Dank voor de lof; we doen het graag en zoals je gezien hebt: jong geleerd; oud gedaan.
We hopen dat het impregneren inmiddels gelukt is en het resultaat zichtbaar was tijdens het natte voorjaar. Veel succes en graag tot ziens.

Thomas K. - 03/08/2017 om 10:16

Sehr schnelle Lieferung, sehr guter Preis. Gerne wieder!

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Herr K,
Vielen dank für Ihre Bewertung.

 
Pagina 1 van 5