Alt text

Graag laten wij u hierbij de mogelijkheid tot het delen van uw ervaringen over Impregneeroutlet.nl. Andere klanten zullen zo ontdekken welke kwaliteit zij van ons mogen verwachten. 

Johan van Zwam - 20/07/2018 om 22:48

Ik ben zeer tevreden over de bestelling snel goed verpakt goed bruikbaar ,dus tot noch toe zeer tevreden ,over de kwaliteit zou ik pas na een paar jaar kunnen vertellen als hij zijn werk doet wat het moet doen!!

Armin aus dem Norde - 02/07/2018 om 14:33

Es super hat geklappt, meine Sonderwünsche wurde sofort erfüllt.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Armin aus dem Norde, Das ist Ja Super, das zu lesen. Es hat uns recht sehr gefreut mit Ihnen Geschäft zu machen und Ihre Wünschen entgegen zu kommen.

wk - 04/06/2018 om 09:12

Snelle levering, goede prijs. Tevreden met de afhandeling. Aanbevelenswaardig!

Reactie Impregneeroutlet: Beste wk, Kijk, daar doen we het voor. Tevreden klanten die we met een snelle service en passende condities van dienst mogen zijn. Erg blij mee!

M. aus dem Münsterland - 04/06/2018 om 00:04

Hallo nach Holland,
hat prima geklappt,
Danke gerne wieder
M.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo M, Wir lieben es wenn es klappt und wir wünschen Sie ein Imprägnierte Sommer!

John - 02/06/2018 om 11:35

Snelle levering op de zaterdagochtend en persoonlijk bezorgd, met gratis rugspuit en advies, supersympathiek!

Reactie Impregneeroutlet: Beste John, Bedankt voor de review! Het is altijd prettig om de klant zelf even te spreken en advies te kunnen geven. Met name op een lichtgekleurde en poreuze gevelsteen als de uwe gaat u profijt hebben van het impregneren. Nogmaals dank!

Johan - 24/05/2018 om 20:46

Goed product zeer goede communicatie
Snelle levering als ik weer wat nodig heb bestel ik dat bij jullie

Reactie Impregneeroutlet: Beste Johan, Hartelijk dank voor het gestelde vertrouwen. We zijn blij dat we na overleg een impregneermiddel konden leveren met een gegarandeerde lange houdbaarheid zodat u het ook na de verbouwing nog kunt gebruiken. Nogmaals dank voor het prettige contact!

Nikolaus H. aus Bayern - 19/05/2018 om 09:21

Schnelle und korrekte Lieferung. Guter Preis. Sehr freundlicher und hilfsbereiter Kontakt bei allen An- und Rückfragen.
Kann ich ruhigen Gewissens nur weiter empfehlen.
Werde jederzeit dort wieder bestellen.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Nikolaus aus Bayern, Vielen dank für die verschiedene und sehr freundliche Kontakten, die Abstimmung über die Lieferung und das Vertrauen in unseres Team! Schönes Wochenende und viel Erfolg mit die gekaufte Remmers Produkte.

Roland aus Norddeutschland - 13/05/2018 om 09:06

Schnelle Lieferung, gutes Preis/Leistungsverhälnis, sofortige Antwort auf meine Fragen, korrekte Abwicklung, absolut empfehlenswerter Shop, jederzeit wieder

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Roland, Vielen dank für das Teilen von Ihre Erfahrungen. Wir schätzen das gute Kontakt und die möglichkeit, Sie mit die Remmers Qualitätsware zu beliefern sehr! Viel Erfolg.

Robert - 24/04/2018 om 14:32

Snelle reactie op alle vragen, goed contact. De prijzen zijn zeer concurrerend. Mijn bestelling werd snel en degelijk verpakt geleverd. Ga zo door!

Reactie Impregneeroutlet: Beste Robert, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Daar zijn we blij mee. Zoals u zelf aangeeft streven we ernaar onze produkten met een de beste kwaliteit en voor een goede prijs aan te bieden. Dat snelle reactietijden en service daarbij behoren, spreekt voor ons van zich.

Chris - 06/03/2018 om 07:41

Was allemaal prima in orde.

Reactie Impregneeroutlet: Beste Chris, Hartelijk dank!!

Sabine Plachetka - 13/10/2017 om 22:38

Sehr schnelle Lieferung, super netter Kontakt, sehr weiter zu empfehlen, gerne wieder.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Sabine, sehr gerne gemacht und immer wieder!

Erik Megens - 12/10/2017 om 22:39

S’avonds laat besteld. Meteen de volgende ochtend een bericht dat de levering dezelfde dag nog plaatsvindt. "Ik kom zelf de bestelling persoonlijk brengen”. Samen met zijn dochter op het afgesproken tijdstip de spullen geleverd. Fantastisch! Waar kom je zo’n service en persoonlijke benadering nog tegen. Klasse. Peter, bedankt voor alles. Nu kan ik dit weekend al aan de slag. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.

Reactie Impregneeroutlet: Hallo Erik, Wat laat onze reactie op uw beoordeling. Dank voor de lof; we doen het graag en zoals je gezien hebt: jong geleerd; oud gedaan. We hopen dat het impregneren inmiddels gelukt is en het resultaat zichtbaar was tijdens het natte voorjaar. Veel succes en graag tot ziens.

Thomas K. - 03/08/2017 om 10:16

Sehr schnelle Lieferung, sehr guter Preis. Gerne wieder!

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Herr K, Vielen dank für Ihre Bewertung.

TomV - 11/07/2017 om 15:08

Last-minute gebeld, en kon meteen langskomen om het product (plastificeerder voor beton) op te halen.

Top service!

Reactie Impregneeroutlet: Hallo Tom, bedankt voor de feedback. Ik hoop dat het resultaat er inmiddels mag zijn! Doordat we een webshop hebben, zijn we extra flexibel en kunnen de producten op elk gewenst moment -op afspraak- worden opgehaald.

W Hermans - 01/07/2017 om 13:03

Goede en snelle levering, wat in onze branche vaak voorkomt wanneer je iets snel nodig hebt, waarvoor mijn dank.

Reactie Impregneeroutlet: Goedendag heer Hermans, bedankt voor uw reactie. Als we in de bouw iets nodig hebben, krijgen we het graag snel geleverd. Dat begrijpen we als geen ander en daarom proberen we bestellingen ook per direct de deur nog uit te krijgen; en dat lukt gelukkig vaak ook nog.

Erik Lammers - 01/07/2017 om 08:46

Ik ben erg tevreden over Impregneeroutlet. Snel reageren, vriendelijk, meedenkend, snelle levering. Deze service is een 10 waard. Compliment.

Reactie Impregneeroutlet: Goedendag Lammers, een mooier compliment kunnen we ons niet wensen! Het is voor ons een voorrecht u als klant je mogen hebben. Veel succes met het aanbrengen van de Remmers impregneermiddelen!

Kavak - 28/06/2017 om 18:59

Super netter Kontakt, 1 a ware schnelle Lieferung

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Herr Kavak, Vielen dank für Ihre Bewertung. Viel Erfolg mit Ihrem Ankauf!

C.H. - 24/06/2017 om 08:36

Schnelle Antwort auf Anfrage, netter Kontakt. Super Preis-Leistungsverhältnis und schnelle Lieferung. Klasse!

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo C.H., Wir finden Ihre Bewertung ganz toll! Es ist die richtige zusammenfassung von die Sachen der uns Antrieben!

Werner Schlottmann - 23/06/2017 om 23:41

Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles ausgezeichnet.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Herr Schlottmann, mehr koennen wir uns mit recht nicht wünchen!

Marcel H. - 23/06/2017 om 10:00

Habe die Ware erhalten. Freue mich über eine gute
Zusammenarbeit.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Marcel, Immer gerne wieder!

 
Pagina 1 van 4