Alt text

Graag laten wij u hierbij de mogelijkheid tot het delen van uw ervaringen over Impregneeroutlet.nl. Andere klanten zullen zo ontdekken welke kwaliteit zij van ons mogen verwachten. 

Sabine Plachetka - 13/10/2017 om 22:38

Sehr schnelle Lieferung, super netter Kontakt, sehr weiter zu empfehlen, gerne wieder.

Erik Megens - 12/10/2017 om 22:39

S’avonds laat besteld. Meteen de volgende ochtend een bericht dat de levering dezelfde dag nog plaatsvindt. "Ik kom zelf de bestelling persoonlijk brengen”. Samen met zijn dochter op het afgesproken tijdstip de spullen geleverd. Fantastisch! Waar kom je zo’n service en persoonlijke benadering nog tegen. Klasse. Peter, bedankt voor alles. Nu kan ik dit weekend al aan de slag. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.

Thomas K. - 03/08/2017 om 10:16

Sehr schnelle Lieferung, sehr guter Preis. Gerne wieder!

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Herr K, Vielen dank für Ihre Bewertung.

TomV - 11/07/2017 om 15:08

Last-minute gebeld, en kon meteen langskomen om het product (plastificeerder voor beton) op te halen.

Top service!

Reactie Impregneeroutlet: Hallo Tom, bedankt voor de feedback. Ik hoop dat het resultaat er inmiddels mag zijn! Doordat we een webshop hebben, zijn we extra flexibel en kunnen de producten op elk gewenst moment -op afspraak- worden opgehaald.

W Hermans - 01/07/2017 om 13:03

Goede en snelle levering, wat in onze branche vaak voorkomt wanneer je iets snel nodig hebt, waarvoor mijn dank.

Reactie Impregneeroutlet: Goedendag heer Hermans, bedankt voor uw reactie. Als we in de bouw iets nodig hebben, krijgen we het graag snel geleverd. Dat begrijpen we als geen ander en daarom proberen we bestellingen ook per direct de deur nog uit te krijgen; en dat lukt gelukkig vaak ook nog.

Erik Lammers - 01/07/2017 om 08:46

Ik ben erg tevreden over Impregneeroutlet. Snel reageren, vriendelijk, meedenkend, snelle levering. Deze service is een 10 waard. Compliment.

Reactie Impregneeroutlet: Goedendag Lammers, een mooier compliment kunnen we ons niet wensen! Het is voor ons een voorrecht u als klant je mogen hebben. Veel succes met het aanbrengen van de Remmers impregneermiddelen!

Kavak - 28/06/2017 om 18:59

Super netter Kontakt, 1 a ware schnelle Lieferung

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Herr Kavak, Vielen dank für Ihre Bewertung. Viel Erfolg mit Ihrem Ankauf!

C.H. - 24/06/2017 om 08:36

Schnelle Antwort auf Anfrage, netter Kontakt. Super Preis-Leistungsverhältnis und schnelle Lieferung. Klasse!

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo C.H., Wir finden Ihre Bewertung ganz toll! Es ist die richtige zusammenfassung von die Sachen der uns Antrieben!

Werner Schlottmann - 23/06/2017 om 23:41

Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles ausgezeichnet.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Herr Schlottmann, mehr koennen wir uns mit recht nicht wünchen!

Marcel H. - 23/06/2017 om 10:00

Habe die Ware erhalten. Freue mich über eine gute
Zusammenarbeit.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Marcel, Immer gerne wieder!

Cm de groot - 12/05/2017 om 18:49

Prima geregeld snelle en accurate bezorging ,zal zeker weer bij u bestellen.

Reactie Impregneeroutlet: Goedendag heer de Groot, bedankt voor uw positieve reactie. U heeft een mooi kwaliteitsproduct aangeschaft!

Gerd Kunth - 29/04/2017 om 20:27

Die Anlieferung war etwas umständlich, der Preis um so besser.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Herr Kunth, Vielen dank diese neue Bestellung. Wir tun was möglich ist um unsere Kurier die Bestellung rechtzeitig bei Ihnen abliefern zu lassen; das gelungt glücklich meistens! Viel Erfolg mit Ihrem Ankauf.

Barkhoff - 13/04/2017 om 18:53

Funcosil FC Plus: Ein sehr gutes Produkt das sich gut verarbeiten lässt.
Besonders schnell war die Lieferung. Innerhalb von 2 Tagen war die Ware geliefert.
Netter telefonischer Kontakt mit ausführlicher Beratung.
Gerne kaufe ich nochmals hier.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Herr Barkhoff, Danke sehr für die Bewertung. Sie haben ein gutes preiswertes Produkt gekauft und wir freuen uns Sie als Kunde zu haben! Viel Erfolg mit diese Ankauf.

Marcel Paap - 13/04/2017 om 16:26

Super schnelle Lieferung, gerne wieder.

Reaktion Impregneeroutlet: Das hören wir immer gerne! Auf wiedersehen.

Henk van den Heuvel - 26/03/2017 om 17:09

Prima snelle levering.
Tegen een prima prijs.

Reactie Impregneeroutlet: Goedendag heer van den Heuvel, bedankt voor uw review. Het doet ons altijd enorm goed als we tevreden klanten terugzien, zoals in uw geval. Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen.

Dieter R. - 23/03/2017 om 20:10

Schnelle Lieferung, sehr guter Preis. Infos über
Status der Bestellung incl. Zahlungseingang.

Werde wieder dort kaufen.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Dieter, Vielen dank für Ihre Review. Wird sehr geschätzt! Viel Erfolg mit Ihrem Ankauf.

Albert - 21/03/2017 om 20:29

2 Blikken van 10Liter impregneer middel besteld.
Helaas bleek de leverancier deze niet snel te kunnen leveren maar impregneeroutlet loste dit op door 4 blikken van 5 liter te sturen voor dezelfde prijs.

Reactie Impregneeroutlet: Hallo Albert, het is nooit goed om te lang te moeten wachten op een levering. Doordat het door u bestelde produkt onvoldoende op voorraad en niet tijdig leverbaar was, hebben we dit inderdaad vervangen voor een kleinere verpakking. Dank voor het delen van uw ervaringen.

Louis van Mulken - 09/03/2017 om 15:30

De Remmers Gevelreinigingspasta is spot on, binnen 1 dag, direct vanaf de supplier geleverd tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
Bedankt voor de perfecte service.

Reactie Impregneeroutlet: Hallo Louis, bedankt voor het delen van uw ervaringen. U gaf aan het voor zaterdag te willen ontvangen en -als dat mogelijk is- houden wij hier rekening mee. Veel succes met uw aankoop!

Denise S. - 09/02/2017 om 15:47

Alles bestens - immer wieder gerne.
Sehr netter Kontakt, schnelle Antwort bei Fragen per E-Mail, problemlose Abwicklung und eine schnelle Lieferung nach Deutschland. Top Kundenservice.

Reaktion Impregneeroutlet: Hallo Denise, Vielen dank für Ihre Bewertung. Es hat uns sehr gefreut Sie mit Beratung und eine Lieferung zu helfen. Viel Erfolg!

Jack kuijpers - 18/01/2017 om 15:11

Ik heb het maandag besteld en zou pas donderdag binnenkomen
Nu is het woensdag en heb het Product al in huis
Een super snelle service bedankt hiervoor
Impregneeroutlet

Gr Jack

Reactie Impregneeroutlet: Hallo heer Kuijpers, bedankt voor het delen van uw ervaringen. Wij zijn blij u op deze manier snel van dienst te hebben kunnen zijn.

 
Pagina 1 van 4