Alt text

Graag laten wij u hierbij de mogelijkheid tot het delen van uw ervaringen over Impregneeroutlet.nl. Andere klanten zullen zo ontdekken welke kwaliteit zij van ons mogen verwachten. 

Jan Overtoom - 12/01/2019 om 21:18

Door weeromstandigheden nog niet toegepast.
Levering en levertijd O.K.
Zat netjes in een doos.
Als het resultaat van impregnatie goed is zal ik dit ook bij bekenden en familieleden bekend maken.

Bischoff, Wolfgang - 08/01/2019 om 14:33

Alles hat wie beschrieben funktioniert, vielen Dank! :-)

J.O. - 04/01/2019 om 08:15

De bestelling van mijn impregneervloeistof is snel en tot tevredenheid geleverd.
Ik hoop dat de vochtdoorslag in de muur na toepassing van het product snel is opgelost.

Marco U. - 10/12/2018 om 09:14

Toller Preis, schnelle Lieferung, gut verpackt - vielen Dank.

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Marco,
Das gute Kontakt vorher und die Abwicklung hat uns sehr gefreut. Vielen dank und viel Spass mit die Funcosil FC.

Tom Vocke - 09/11/2018 om 17:06

Voor een beton-aanrecht project vergeten plastificeerder te bestellen. Ik kon op de valreep langskomen, heel erg vriendelijk afgehandeld.

Reactie Impregneeroutlet:
Beste heer Vocke,

hartelijk dank voor de geplaatste sterren en de geuitte lof. Als webshop zijn er erg flexibel in onze openingstijden. Na een belletje of emailtje is alles mogelijk. Succes met uw aankoop!

Peter en Karin Korsten - 23/10/2018 om 15:37

Super service en topkwaliteit producten.
Alles volgens afspraak geleverd en konden het teveel gewoon retourneren.
In een woord:
T O P

Reactie Impregneeroutlet:
Beste Karin en Peter,

bedankt voor de leuke feedback. Het was fijn jullie advies te kunnen geven en om de bijbehorende produkten te mogen leveren. Plastificeerder is een veelgebruikt produkt voor aanrechtbladen. Een mooie keuken gewenst!

Jac Peeters - 08/10/2018 om 23:30

Product correct en goed verpakt geleverd

Reactie Impregneeroutlet:
Beste heer Peeters,
Hartelijk dank!!

Wim Van der Steen - 30/08/2018 om 21:00

Zo snel als mogelijk geleverd, compleet en intact. Duidelijke website, vlotte betaling.
Goed product.

Reactie Impregneeroutlet:
Beste heer van der Steen,
dank voor het prettige contact en de positieve beoordeling. Zegt het voort...

Olaf Oehmigen - 30/08/2018 om 13:36

Kann diesen Shop auf jedenfall weiter empfehlen , super schnelle Lieferung , und unschlagbarer Preis.

Reaktion Impregneeroutlet:
Gutentag Herr Oehmigen.
Ihre Bewertung freut uns; wir streben danach die beste Produkten für die günstige Preise liefern zu dürfen.

Johan van Zwam - 23/08/2018 om 09:44

Ik ben zeer tevreden over de bestelling snel goed verpakt goed bruikbaar ,dus tot noch toe zeer tevreden ,over de kwaliteit zou ik pas na een paar jaar kunnen vertellen als hij zijn werk doet wat het moet doen!!

Gerda Das-Schotanus - 23/08/2018 om 09:44

Snelle levering en op tijd bezorgd.
Ook fijne korting op het product :-)

Reactie Impregneeroutlet:
Beste mevrouw Das-Schotanus,
hartelijk dank! Zoals u ziet levert Impregneeroutlet snel en tegen de laagste prijs. Succes met uw aangekochte Weber produkt.

Albert Knapp - 23/08/2018 om 09:44

Bin bisher sehr zufrieden. Immer schnelle problemlose Lieferungen.

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Herr Knapp,
als eine wiederkehrende Kunde wissen Sie unsere dienstleistung und produkten zu schätzen. Vielen dank und gerne auf wiedersehen.

Armin aus dem Norde - 02/07/2018 om 14:33

Es super hat geklappt, meine Sonderwünsche wurde sofort erfüllt.

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Armin aus dem Norde,

Das ist Ja Super, das zu lesen. Es hat uns recht sehr gefreut mit Ihnen Geschäft zu machen und Ihre Wünschen entgegen zu kommen.

wk - 04/06/2018 om 09:12

Snelle levering, goede prijs. Tevreden met de afhandeling. Aanbevelenswaardig!

Reactie Impregneeroutlet:
Beste wk,

Kijk, daar doen we het voor. Tevreden klanten die we met een snelle service en passende condities van dienst mogen zijn. Erg blij mee!

M. aus dem Münsterland - 04/06/2018 om 00:04

Hallo nach Holland,
hat prima geklappt,
Danke gerne wieder
M.

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo M,

Wir lieben es wenn es klappt und wir wünschen Sie ein Imprägnierte Sommer!

John - 02/06/2018 om 11:35

Snelle levering op de zaterdagochtend en persoonlijk bezorgd, met gratis rugspuit en advies, supersympathiek!

Reactie Impregneeroutlet:
Beste John,

Bedankt voor de review! Het is altijd prettig om de klant zelf even te spreken en advies te kunnen geven. Met name op een lichtgekleurde en poreuze gevelsteen als de uwe gaat u profijt hebben van het impregneren.
Nogmaals dank!

Johan - 24/05/2018 om 20:46

Goed product zeer goede communicatie
Snelle levering als ik weer wat nodig heb bestel ik dat bij jullie

Reactie Impregneeroutlet:
Beste Johan,

Hartelijk dank voor het gestelde vertrouwen. We zijn blij dat we na overleg een impregneermiddel konden leveren met een gegarandeerde lange houdbaarheid zodat u het ook na de verbouwing nog kunt gebruiken.

Nogmaals dank voor het prettige contact!

Nikolaus H. aus Bayern - 19/05/2018 om 09:21

Schnelle und korrekte Lieferung. Guter Preis. Sehr freundlicher und hilfsbereiter Kontakt bei allen An- und Rückfragen.
Kann ich ruhigen Gewissens nur weiter empfehlen.
Werde jederzeit dort wieder bestellen.

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Nikolaus aus Bayern,

Vielen dank für die verschiedene und sehr freundliche Kontakten, die Abstimmung über die Lieferung und das Vertrauen in unseres Team!

Schönes Wochenende und viel Erfolg mit die gekaufte Remmers Produkte.

Roland aus Norddeutschland - 13/05/2018 om 09:06

Schnelle Lieferung, gutes Preis/Leistungsverhälnis, sofortige Antwort auf meine Fragen, korrekte Abwicklung, absolut empfehlenswerter Shop, jederzeit wieder

Reaktion Impregneeroutlet:
Hallo Roland,

Vielen dank für das Teilen von Ihre Erfahrungen. Wir schätzen das gute Kontakt und die möglichkeit, Sie mit die Remmers Qualitätsware zu beliefern sehr! Viel Erfolg.

Robert - 24/04/2018 om 14:32

Snelle reactie op alle vragen, goed contact. De prijzen zijn zeer concurrerend. Mijn bestelling werd snel en degelijk verpakt geleverd. Ga zo door!

Reactie Impregneeroutlet:
Beste Robert,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Daar zijn we blij mee. Zoals u zelf aangeeft streven we ernaar onze produkten met een de beste kwaliteit en voor een goede prijs aan te bieden. Dat snelle reactietijden en service daarbij behoren, spreekt voor ons van zich.

 
Pagina 1 van 5