Afbijtpasta AGE - (25 liter)

AGE afbijtpasta 25L Afbijtpasta AGE - (25 liter)
AGE afbijtpasta 25L Afbijtpasta AGE - (25 liter)
Afbijtpasta AGE - (25 liter)
0 Review | Review toevoegen
Alkalivrije afbijtpasta. Bijzonder geschikt voor het verwijderen van graffiti en verf. Verwijderd en reinigt tot diep in de poriën. Dit product is biologisch afbreekbaar.

Artikelnummer

136825

Gewicht   

25,000 KG

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

1-5 werkdagen

EAN

4004707039604

€ 539,95
€ 519,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Toepassingsgebieden: 
Remmers Afbijtpasta AGE verwijdert dispersie-, acrylaat-, kunsthars-, nitroen spirituslak, waslagen, politoeren van alle houten, metalen en minerale ondergronden.

Eigenschappen:
Pasta, watergebonden reinigingsproduct. Remmers Afbijtpasta AGE heeft een lange open tijd wat er voor zorgt dat ook diepere verfresten tot in de poriën verwijderd worden.

Verwerking:

Remmers Afbijtpasta AGE kan met kwast, borstel, verfrol (geen kunststof) of airless-spuitapparatuur in een gelijkmatige laag, vol en zat, worden aangebracht. Remmers Afbijtpasta AGE kan vervolgens na inwerking met plamuurmes, verfkrabber, hogedrukreiniger bij 70-90°C watertemperatuur en een druk van 80-100 bar, worden verwijderd. Kunststof delen afplakken, glas en metaal worden niet aangetast. De werking is afhankelijk van de ondergrond en het te verwijderen materiaal. In principe alleen nat-in-nat werken.
De open tijd van het materiaal kan verlengd worden door de oppervlakte af te dekken met een folie, dit wordt met name aanbevolen bij directe zoninwerking of wind, om een beter resultaat te verkrijgen. De inwerktijd is bij 20°C ca. 1-4 uur, bij lagere temperaturen moet men rekening houden
met een langere inwerktijd.

Verbruik
Afhankelijk van de laagdikte van de verf per behandeling ca. 300-500 gram / m2.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.